-
Przystawki
- Carpaccio z polędwicy wołowej – 24 zł
- Śledź w śmietanie/oleju – 11 zł
- Befsztyk tatarski – 18 zł
-
Dania mięsne
-
Drób
- Rolada z kaczki na sosie żurawinowym – 19 zł
- Medalion z serem i ananasem – 15 zł
- Kotlet Develey – 14 zł
- Roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem feta – 16 zł
- Sznycel z indynka z borówką – 14 zł
- Sznycel z indynka po wiedeńsku – 14 zł
-
Cielęcina
- Cielęcina na grzybowym sosie z warzywami – 22 zł
- Filet cielęcy z pieczarkami – 16 zł
- Sznycel cielęcy po wiedeńsku – 16 zł
- Ozory w sosie chrzanowym – 15 zł
- Placek po węgiersku – 14 zł
-
Wieprzowina
- Brizol z pieczarkami – 14 zł
- Brizol po wiedeńsku – 14 zł
- Schab w sosie leśnym – 15 zł
- Sznycel po hawajsku – 15 zł
- Sznycel po cygańsku z serem i grzybami – 15 zł
- Golonka po bawarsku (1 kg) – 50 zł
- Kotlet Develey z serem i pieczarkami – 14 zł
- Kotlet Develey z serem i papryką – 14 zł
- Polędwica w sosie grzybowym – 16 zł
- Stek z polędwicy z cebulką – 16 zł
- Stek wieprzowy z cebulką – 15 zł
-
-
Zupy
- Rosół z makaronem lub kołdunami – 7 zł
- Pomidorowa ze świeżych pomidorów – 7 zł
- Barszczyk czerwony z uszkami – 7 zł
- Żurek staropolski – 7 zł
- Zupa gulasz – 11 zł
- Borowikowa z grzankami – 7 zł
- Flaki – 8 zł
- Brokułowa z groszkiem ptysiowym – 7 zł
-
Ryby
- Pstrąg pieczony – 50 zł
- Łosoś pieczony w sosie koperkowym – 60 zł
- Sandacz smażony z sosem oliwkowym i suszonymi pomidorami – 50 zł
- Pieczona dorada – 50 zł
-
Pierogi
- Pierogi z serem lub owocami (na słodko) – 15 zł
- Pierogi z kapustą i grzybami – 15 zł
- Pierogi z mięsem – 15 zł
- Pierogi ruskie – 15 zł
-
Kluski
- Pampuchy – 4,50 zł
- Pampuchy nadziewane owocami – 4,50 zł
- Kopytka – 4,50 zł
- Śląskie – 4,50 zł
-
Dodatki
- Ziemniaki z wody – 4 zł
- Frytki – 4,50 zł
- Ryż – 4,50 zł
- Kasza jęczmienna – 4,50 zł
- Kasza gryczana – 4,50 zł
- Kasza jaglana – 4,50 zł