• Przystawki

    • Carpaccio z polędwicy wołowej – 24 zł
    • Śledź w śmietanie/oleju – 11 zł
    • Befsztyk tatarski – 18 zł
  • Dania mięsne

    • Drób

      • Rolada z kaczki na sosie żurawinowym – 19 zł
      • Medalion z serem i ananasem – 15 zł
      • Kotlet Develey – 14 zł
      • Roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem feta – 16 zł
      • Sznycel z indynka z borówką – 14 zł
      • Sznycel z indynka po wiedeńsku – 14 zł
    • Cielęcina

      • Cielęcina na grzybowym sosie z warzywami – 22 zł
      • Filet cielęcy z pieczarkami – 16 zł
      • Sznycel cielęcy po wiedeńsku – 16 zł
      • Ozory w sosie chrzanowym – 15 zł
      • Placek po węgiersku – 14 zł
    • Wieprzowina

      • Brizol z pieczarkami – 14 zł
      • Brizol po wiedeńsku – 14 zł
      • Schab w sosie leśnym – 15 zł
      • Sznycel po hawajsku – 15 zł
      • Sznycel po cygańsku z serem i grzybami – 15 zł
      • Golonka po bawarsku (1 kg) – 50 zł
      • Kotlet Develey z serem i pieczarkami – 14 zł
      • Kotlet Develey z serem i papryką – 14 zł
      • Polędwica w sosie grzybowym – 16 zł
      • Stek z polędwicy z cebulką – 16 zł
      • Stek wieprzowy z cebulką – 15 zł
  • Zupy

    • Rosół z makaronem lub kołdunami – 7 zł
    • Pomidorowa ze świeżych pomidorów – 7 zł
    • Barszczyk czerwony z uszkami – 7 zł
    • Żurek staropolski – 7 zł
    • Zupa gulasz – 11 zł
    • Borowikowa z grzankami – 7 zł
    • Flaki – 8 zł
    • Brokułowa z groszkiem ptysiowym – 7 zł
  • Ryby

    • Pstrąg pieczony – 50 zł
    • Łosoś pieczony w sosie koperkowym – 60 zł
    • Sandacz smażony z sosem oliwkowym i suszonymi pomidorami – 50 zł
    • Pieczona dorada – 50 zł
  • Pierogi

    • Pierogi z serem lub owocami (na słodko) – 15 zł
    • Pierogi z kapustą i grzybami – 15 zł
    • Pierogi z mięsem – 15 zł
    • Pierogi ruskie – 15 zł
  • Kluski

    • Pampuchy – 4,50 zł
    • Pampuchy nadziewane owocami – 4,50 zł
    • Kopytka – 4,50 zł
    • Śląskie – 4,50 zł
  • Dodatki

    • Ziemniaki z wody – 4 zł
    • Frytki – 4,50 zł
    • Ryż – 4,50 zł
    • Kasza jęczmienna – 4,50 zł
    • Kasza gryczana – 4,50 zł
    • Kasza jaglana – 4,50 zł
 
 
 

Księga gości

Serdeczne podziękowania za przygotowanie wspaniałej uroczystości. Super obsługa, rewelacyjne jedzenie. Polecamy.

Eliza i Michał Uazińscy

Eliza i Michał Uazińscy, — 02.07.2011
 
 
 
 
 

© 2015 Hotel - Restauracja - Sala bankietowa - Pod Dębami. Wszystkie prawa zastrzeżone